Leave Your Message

Produk

Rekomendasi Produk Panas CSSY

0102030405060708091011121314151617
perusahaan121

Babagan

Babagan awake dhewe

Sichuan Shuisiyuan Environmental Technology Co., Ltd. didegaké ing 2010, sajarah merek CSSY 13 taun, CSSY fokus ing riset saka Medical, Laboratory, sistem perawatan banyu Biopharmaceutical saka Enterprises produksi dhuwur-tech, kanggo nyedhiyani pelanggan karo banyu murni profesional /Ultra banyu murni/Banyu diresiki/Banyu kanggo Injeksi/Laboratorium peralatan perawatan limbah, uga macem-macem solusi perawatan banyu kanggo nyukupi kabutuhan banyu pelanggan beda. Sistem perawatan banyu CSSY duwe sertifikasi CE, ISO.

Kantor pusat perusahaan dumunung ing Chengdu, Provinsi Sichuan, China. CSSY duwe 18 kantor ing negara kasebut. Total area construction perusahaan luwih saka 4000 meter persegi, karyawan perusahaan CSSY 130 wong, instalasi kumulatif kasus sistem perawatan banyu luwih saka 17.000, produk sing diekspor menyang Asia, Eropah, Amérika Kidul, Afrika lan ing.
Ndeleng Liyane

mitra

Mitra Kerjasama

Perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake peralatan perawatan banyu, perlindungan ekologis lan lingkungan, lan layanan teknis

KASUS

CSSY Industri RO Water Treatment Case

maca liyane

Kabar

CSSY Water Treatment System News