Leave Your Message
01

Профил на компанијата

Sichuan Shuisiyuan Environmental Technology Co., Ltd. е основана во 2010 година, историја на брендот CSSY 13 години, CSSY е фокус на истражување на медицински, лабораториски, биофармацевтски систем за третман на вода на високотехнолошки производствени претпријатија, за да им обезбеди на клиентите професионална чиста вода /Ултра чиста вода/Прочистена вода/Вода за инјектирање/Лабораториска опрема за третман на отпадни води, како и разновидни решенија за третман на вода за да се задоволат различните потреби за вода на клиентите. Системите за третман на вода CSSY имаат CE, ISO сертификат.
Седиштето на компанијата се наоѓа во Ченгду, провинцијата Сечуан, Кина. CSSY има 18 канцеларии во земјата. Вкупната градежна површина на компанијата од повеќе од 4000 квадратни метри, вработените во претпријатието CSSY 130 луѓе, кумулативната инсталација на случаи на систем за третман на вода повеќе од 17.000, производите се извезуваат во Азија, Европа, Јужна Америка, Африка и така натаму.

Услуга прво, базирана на интегритет

Основана во 2013 година

Од своето основање, „CSSY“ ја зема „услугата на прво место, базирана на интегритет“ како своја конзистентна цел, се залагаше за „реалниот, отворен, иновативен, соработка“ дух на претпријатието, придржувајќи се до „квалитетните производи од квалитетна услуга“ како јадро. концепт, да им обезбеди на корисниците и партнерите разновидни услуги и простор за развој, да создаде животно здравје и вредност за корисниците.

Деловен опсег

01

Водоснабдување со различен квалитет

Применливо за болници, лаборатории, универзитети, фабрики.

02

Фармацевтски воден систем, систем за вода за инјектирање

Погоден за храна, фармацевтска, медицинска опрема, козметика, здравствени производи, работилница за прочистување.

03

Систем за чиста вода со обратна осмоза, Систем за ултра чиста вода

Се користи во лабораторија, инспекција и анализа, прочистување на крв, центар за снабдување со дезинфекција, центар за ендоскопска деконтаминација, ICU и други одделенија, биохемиски анализатор

04

Канализација опрема

Се користи во CDC, PCR лабораторија, стоматологија, лабораторија, операциона сала, ICU, центар за дигестивна ендоскопија, оддел за патологија и други одделенија

05

Воден систем за хемодијализа, апарат за дијализа

Применливо за одделенијата за дијализа во болниците и центрите за дијализа на трети лица.

06

Директна опрема за вода за пиење

Погоден за болници, училишта, претпријатија и институции, фабрики, градови и села за вода за пиење проекти.

Историја

Брендот Sichuan Shuisiyuan се одгледува скоро 10 години, доживеа 3 транзиции и премина 3 епохи.

Почетна фаза

Почетна фаза 2010-2012

2010-2012 година

Во 2010 година, основачот на Shuisiyuan влезе во индустријата за опрема за третман на вода, систем за прочистување на водата, опслужувајќи повеќе од 3.000 клиенти и ја основа филијалата Water Siyuan Changchun.

Развојна фаза 2013-2014 година

2013 година

План за формирање на седиште во Ченгду - имплементирање на интегрирано управување со индустриски синџири.

2014 година

Ние опслужуваме 5000 клиенти на национално ниво и воспоставуваме професионален интегриран индустриски синџир кој интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги по продажбата.

Проширување на пазарот 2015-2018 година

2015 година

Филијалите во Хенан и Јунан беа основани за понатамошно проширување на изворот и пазарот на клиентите.

2016 година

Shuisiyuan производи во Сечуан, Јунан, Гуижоу, Хенан, Хебеи, северозападен, Лиаонинг и други региони да учествуваат на изложбата на медицинска опрема за понатамошно подобрување на видливоста и да се постави канцеларија во Шанкси.

2017 година

Основани канцеларии Shuisiyuan Guangxi, Шангај, Heilongjiang; Истата година го доби патентниот сертификат за корисен модел за стерилизатор за дезинфекција за опрема за чиста вода.

2018 година

Shuisiyuan постигна договор за стратешка соработка со Shenzhen Sante и Shenzhen Shangyu UPS напојување и стана домашен овластен специјален дилер.

Управување со иновации 2019-Досега

2019 година

Шуисијуан инвестираше 30 милиони за изградба на оперативната база во Сечуан Венџијанг во истата година, отвори производствена линија за отпадни води и основаше лабораторија за истражување и развој.

2020 година

Shuisiyuan постави канализација поделба, Wenjiang седиштето операција база официјално се стави во производство во истата година формирана Jiangxi филијала.

2021 година

Формулирајте стратешки цели, обрнете внимание на обуката на персоналот, подобрете го механизмот за управување и придвижете се кон професионализам, специјализација и пазарно ориентирано работење и управување.

2022 година

Диверзифицирани производи, нова закиселена вода, машина за хемодијализа, производи за машини за чистење, кои опслужуваат повеќе од 15.000 клиенти.

2023 година

Надградба на брендот, да стане високо-технолошки претпријатие, научно-технолошките истражувања и развојни нивоа на управување на претпријатието ќе бидат ефективно подобрени.

2014 година

Ние опслужуваме 5000 клиенти на национално ниво и воспоставуваме професионален интегриран индустриски синџир кој интегрира истражување и развој, производство, продажба и услуги по продажбата.

2013 година

План за формирање на седиште во Ченгду - имплементирање на интегрирано управување со индустриски синџири.

Фаза на развој

Проширување на пазарот

2015 година

Филијалите во Хенан и Јунан беа основани за понатамошно проширување на изворот и пазарот на клиентите.

2016 година

Shuisiyuan производи во Сечуан, Јунан, Гуижоу, Хенан, Хебеи, северозападен, Лиаонинг и други региони да учествуваат на изложбата на медицинска опрема за понатамошно подобрување на видливоста и да се постави канцеларија во Шанкси.

2017 година

Основани канцеларии Shuisiyuan Guangxi, Шангај, Heilongjiang; Истата година го доби патентниот сертификат за корисен модел за стерилизатор за дезинфекција за опрема за чиста вода.

2018 година

Shuisiyuan постигна договор за стратешка соработка со Shenzhen Sante и Shenzhen Shangyu UPS напојување и стана домашен овластен специјален дилер.

2019 година

Шуисијуан инвестираше 30 милиони за изградба на оперативната база во Сечуан Венџијанг во истата година, отвори производствена линија за отпадни води и основаше лабораторија за истражување и развој.

2020 година

Shuisiyuan постави канализација поделба, Wenjiang седиштето операција база официјално се стави во производство во истата година формирана Jiangxi филијала.

2021 година

Формулирајте стратешки цели, обрнете внимание на обуката на персоналот, подобрете го механизмот за управување и придвижете се кон професионализам, специјализација и пазарно ориентирано работење и управување.

2022 година

Диверзифицирани производи, нова закиселена вода, машина за хемодијализа, производи за машини за чистење, кои опслужуваат повеќе од 15.000 клиенти.

2023 година

Надградба на брендот, да стане високо-технолошки претпријатие, научно-технолошките истражувања и развојни нивоа на управување на претпријатието ќе бидат ефективно подобрени.

Управување со иновации