Leave Your Message
01

Profili i Kompanisë

Sichuan Shuisiyuan Environmental Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2010, historia e markës CSSY 13 vjet, CSSY është një fokus në kërkimin e sistemit të trajtimit mjekësor, laboratorik, biofarmaceutik të ujit të ndërmarrjeve të prodhimit të teknologjisë së lartë, për t'u ofruar klientëve ujë të pastër profesional. /Ujë ultra i pastër/Ujë i pastruar/Ujë për injektim/Pajisje laboratorike për trajtimin e ujërave të zeza, si dhe një shumëllojshmëri zgjidhjesh për trajtimin e ujit për të përmbushur nevojat e ndryshme të konsumatorëve për ujë. Sistemet e trajtimit të ujit CSSY kanë certifikatën CE, ISO.
Selia e kompanisë është e vendosur në Chengdu, Provinca Sichuan, Kinë. CSSY ka 18 zyra në vend. Sipërfaqja e përgjithshme e ndërtimit të kompanisë prej më shumë se 4000 metra katrorë, punonjësit e ndërmarrjes CSSY 130 persona, instalimi kumulativ i rasteve të sistemit të trajtimit të ujit më shumë se 17,000, produktet eksportohen në Azi, Evropë, Amerikën e Jugut, Afrikë e kështu me radhë.

Shërbimi së pari, i bazuar në integritet

E themeluar në vitin 2013

Që nga fillimi i tij, "CSSY" ka marrë "shërbimin në radhë të parë, të bazuar në integritet" si qëllimin e tij të qëndrueshëm, ka mbrojtur frymën "realiste, të hapur, inovative, bashkëpunimi" të ndërmarrjes, duke iu përmbajtur "produkteve cilësore nga shërbimi cilësor" si bazë. koncept, për t'u ofruar përdoruesve dhe partnerëve shërbime të larmishme dhe hapësirë ​​zhvillimi, për të krijuar shëndet dhe vlerë jetësore për përdoruesit.

Fushëveprimi i biznesit

01

Furnizimi me ujë me cilësi të ndryshme

E aplikueshme për spitale, laboratorë, universitete, fabrika.

02

Sistemi farmaceutik i ujit, sistemi i ujit për injeksion

I përshtatshëm për ushqim, farmaceutikë, pajisje mjekësore, kozmetike, produkte shëndetësore, punishte pastrimi.

03

Sistemi i ujit të pastër me osmozë të kundërt, sistem uji ultra i pastër

Përdoret në laborator, inspektim dhe analizë, pastrimin e gjakut, qendrën e furnizimit me dezinfektim, qendrën e dekontaminimit endoskopik, ICU dhe departamente të tjera, analizues biokimik

04

Pajisjet e ujërave të zeza

Përdoret në CDC, laborator PCR, stomatologji, laborator, sallën e operacionit, ICU, qendrën e endoskopisë së tretjes, departamentin e patologjisë dhe departamente të tjera

05

Sistemi i ujit të hemodializës, aparati i dializës

E aplikueshme për departamentet e dializës në spitale dhe qendrat e dializës të palëve të treta.

06

Pajisjet e drejtpërdrejta të ujit të pijshëm

I përshtatshëm për projekte të ujit të pijshëm për spitale, shkolla, ndërmarrje dhe institucione, fabrika, qytete dhe fshatra.

Historia

Marka Sichuan Shuisiyuan është kultivuar për gati 10 vjet, ka përjetuar 3 tranzicione dhe ka kaluar 3 epoka.

Faza fillestare

Faza fillestare 2010-2012

2010-2012

Në vitin 2010, themeluesi i Shuisiyuan hyri në industrinë e pajisjeve të trajtimit të ujit, sistemit të pastrimit të ujit, duke u shërbyer më shumë se 3000 klientëve dhe ngriti degën Water Siyuan Changchun.

Faza e Zhvillimit 2013-2014

2013

Plani për të krijuar selinë e Chengdu - zbatoni menaxhimin e integruar të zinxhirit industrial.

2014

Ne u shërbejmë 5000 klientëve në mbarë vendin dhe krijojmë një zinxhir profesional të integruar industrial që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin pas shitjes.

Zgjerimi i Tregut 2015-2018

2015

Degët Henan dhe Yunnan u krijuan për të zgjeruar më tej burimin dhe tregun e klientëve.

2016

Produktet Shuisiyuan në Sichuan, Yunnan, Guizhou, Henan, Hebei, Veriperëndim, Liaoning dhe rajone të tjera për të marrë pjesë në ekspozitën e pajisjeve mjekësore për të rritur më tej dukshmërinë dhe për të ngritur një zyrë Shaanxi.

2017

Zyrat e themeluara Shuisiyuan Guangxi, Shanghai, Heilongjiang; Në të njëjtin vit, ajo mori certifikatën e patentës së modelit të përdorimit të sterilizuesit të dezinfektimit për pajisjet e ujit të pastër.

2018

Shuisiyuan arriti një marrëveshje bashkëpunimi strategjik me furnizimin me energji elektrike të Shenzhen Sante dhe Shenzhen Shangyu UPS dhe u bë një tregtar special i autorizuar vendas.

Menaxhimi i Inovacionit 2019-Deri më tani

2019

Shuisiyuan investoi 30 milionë për të ndërtuar bazën operative të selisë së Sichuan Wenjiang në të njëjtin vit, hapi një linjë prodhimi të produkteve të ujërave të zeza dhe themeloi një laborator kërkimi dhe zhvillimi.

2020

Shuisiyuan ngriti ndarjen e ujërave të zeza, baza e funksionimit të selisë së Wenjiang u vendos zyrtarisht në prodhim në të njëjtin vit ngriti degën Jiangxi.

2021

Formuloni objektiva strategjikë, kushtojini vëmendje trajnimit të personelit, përmirësoni mekanizmin e menaxhimit dhe ecni drejt profesionalizmit, specializimit dhe funksionimit dhe menaxhimit të orientuar drejt tregut.

2022

Produkte të larmishme, ujë të ri të acidifikuar, aparat hemodializë, produkte makinerie pastrimi, që u shërbejnë më shumë se 15,000 klientëve.

2023

Përmirësimi i markës, bëhet një ndërmarrje e teknologjisë së lartë, niveli i menaxhimit të kërkimit dhe zhvillimit të shkencës dhe teknologjisë së ndërmarrjes do të përmirësohet në mënyrë efektive.

2014

Ne u shërbejmë 5000 klientëve në mbarë vendin dhe krijojmë një zinxhir profesional të integruar industrial që integron R&D, prodhimin, shitjet dhe shërbimin pas shitjes.

2013

Plani për të krijuar selinë e Chengdu - zbatoni menaxhimin e integruar të zinxhirit industrial.

Faza e zhvillimit

Zgjerimi i tregut

2015

Degët Henan dhe Yunnan u krijuan për të zgjeruar më tej burimin dhe tregun e klientëve.

2016

Produktet Shuisiyuan në Sichuan, Yunnan, Guizhou, Henan, Hebei, Veriperëndim, Liaoning dhe rajone të tjera për të marrë pjesë në ekspozitën e pajisjeve mjekësore për të rritur më tej dukshmërinë dhe për të ngritur një zyrë Shaanxi.

2017

Zyrat e themeluara Shuisiyuan Guangxi, Shanghai, Heilongjiang; Në të njëjtin vit, ajo mori certifikatën e patentës së modelit të përdorimit të sterilizuesit të dezinfektimit për pajisjet e ujit të pastër.

2018

Shuisiyuan arriti një marrëveshje bashkëpunimi strategjik me furnizimin me energji elektrike të Shenzhen Sante dhe Shenzhen Shangyu UPS dhe u bë një tregtar special i autorizuar vendas.

2019

Shuisiyuan investoi 30 milionë për të ndërtuar bazën operative të selisë së Sichuan Wenjiang në të njëjtin vit, hapi një linjë prodhimi të produkteve të ujërave të zeza dhe themeloi një laborator kërkimi dhe zhvillimi.

2020

Shuisiyuan ngriti ndarjen e ujërave të zeza, baza e funksionimit të selisë së Wenjiang u vendos zyrtarisht në prodhim në të njëjtin vit ngriti degën Jiangxi.

2021

Formuloni objektiva strategjikë, kushtojini vëmendje trajnimit të personelit, përmirësoni mekanizmin e menaxhimit dhe ecni drejt profesionalizmit, specializimit dhe funksionimit dhe menaxhimit të orientuar drejt tregut.

2022

Produkte të larmishme, ujë të ri të acidifikuar, aparat hemodializë, produkte makinerie pastrimi, që u shërbejnë më shumë se 15,000 klientëve.

2023

Përmirësimi i markës, bëhet një ndërmarrje e teknologjisë së lartë, niveli i menaxhimit të kërkimit dhe zhvillimit të shkencës dhe teknologjisë së ndërmarrjes do të përmirësohet në mënyrë efektive.

Menaxhimi i Inovacionit