Leave Your Message

Produk

CSSY Rekomendasi Produk Hot

0102030405060708091011121314151617
pausahaan121

Ngeunaan

Tentang Kami

Sichuan Shuisiyuan Lingkungan Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2010, sajarah brand CSSY 13 taun, CSSY mangrupakeun fokus kana panalungtikan Médis, Laboratorium, sistem perlakuan cai Biopharmaceutical tina perusahaan produksi tinggi-tech, nyadiakeun konsumén jeung cai murni profésional. / Ultra cai murni / Dimurnikeun cai / Cai keur suntik / Laboratorium parabot perlakuan kokotor, kitu ogé rupa-rupa solusi perlakuan cai pikeun minuhan kabutuhan cai béda konsumén '. Sistem perlakuan cai CSSY gaduh CE, sertifikasi ISO.

Kantor pusatna aya di Chengdu, Propinsi Sichuan, Cina. CSSY gaduh 18 kantor di nagara éta. Total aréa konstruksi parusahaan leuwih ti 4000 méter pasagi, karyawan perusahaan CSSY 130 urang, pamasangan kumulatif kasus sistem perlakuan cai leuwih ti 17.000, produk anu diékspor ka Asia, Eropa, Amérika Kidul, Afrika jeung saterusna.
Tempo deui

mitra

Mitra Kerjasama

Perusahaan téknologi tinggi anu ngahijikeun peralatan perawatan cai, perlindungan ékologis sareng lingkungan, sareng jasa téknis

KASUS

CSSY Industri RO Cai Treatment Case

maca deui

Warta

CSSY Cai Treatment System News